We steunen diverse goede doelen: 

Steun 21 goede doelen. Alle mensen die hun persoonlijke ervaring met je delen kozen een goed doel uit dat zij willen steunen met hun bijdrage. Per persoon maken we 10% over per verkochte training.

 

Op deze pagina laten we je zien welke goede doelen je allemaal steunt, binnenkort volgen er meer.

Logo -Stichting-Hoogvliegers
Logo KNGF geleidehond

Stichting Hoogvliegers

Wij laten zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met
17 jaar oud) een bijzonder en onvergetelijk avontuur beleven: Zelf een vliegtuig besturen! Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waar ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten. Sinds 2007 vlogen er al meer dan 11.000 kinderen. Wij ontvangen geen subsidies en zijn geheel afhankelijk van donaties.

KNGF Geleidehond

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen met een beperking een beter leven te geven met een professioneel opgeleide hond. Een geleidehond vergroot de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid.

Logo Reuma Nederland
logo Dansplus Zebra met dansschoenen

ReumaNederland

ReumaNederland strijdt tegen de rem van reuma

Stichting Dans+

Stichting Dans+ zet zich in voor een inclusieve en diverse danswereld, zodat iedereen, - ook diegene met een fysieke, mentale of cognitieve beperking- mee kunnen doen in de reguliere danswereld. Om dit te bereiken wil Stichting Dans+ beeldvorming beïnvloeden, een landelijke duurzame dansinfrastructuur ontwikkelen voor iedere danser, en danseducatie & talentontwikkeling stimuleren. Om deze kerndoelen te bereiken, vallen de dansactiviteiten van Stichting Dans+ onder vier pijlers, namelijk: 1) educatie, 2) participatie, 3) performance en 4) professionalisering (consultancy, onderzoek & training).

Logo Xenia
Logo Stichting Plotsdoven en Laatdoven

Xenia – Huis met een hart

Xenia is een logeerhuis en hospice voor jonge mensen tussen de 16 en 40 jaar die intensieve verpleegkundige en medische zorg nodig hebben, bijvoorbeeld vanwege een oncologische, hematologische of neurologische aandoening, een spierziekte en/of ademhalingsproblematiek. Het bijzondere van Xenia: Uw patiënt kan een paar dagen bij ons te gast zijn, maar ook voor langere tijd. Hier kan uw patiënt in een huiselijke sfeer zoveel mogelijk leven zoals hij of zij dat wil. Zoals Eef, een van onze gasten het verwoordde: “In het ziekenhuis gaat het om je lichaam. Bij Xenia gaat het om jezelf, om wie jij van binnen bent.” Dat maakt Xenia tot een huis met een hart.

Stichting Plotsdoven en Laatdoven

Inmiddels alweer ruim 32 jaar is het doel van de Stichting het behartigen van de belangen van en voor plots- en laatdoven met of zonder CI én ernstig slechthorenden in de ruimste zin. Hierbij staat stimulatie van zelfredzaamheid en re-integratie van plots- en laatdoven in de horende maatschappij voorop. Een belangrijke rol bij plots- of laatdoofheid is weggelegd voor de horende partner en/of familie. Ook voor hen heeft het gehoorverlies een enorme impact.De belangrijkste aandachtsgebieden naast belangenbehartiging zijn dan ook communicatie, opvang en (doorverwijzing naar professionele) hulpverlening, voorlichting en informatieverstrekking en vooral lotgenotencontact.

Logo Stichting Raket
Stichting in-excellence

Stichting Raket

Stichting Raket wil een platform zijn waar zowel mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt als potentiële werkgevers (bedrijven, overheid en gemeenten) elkaar vinden en kunnen versterken.

Stichting In-Excellence

Het doel van de stichting is om mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren door het volgen van de Essence Training daartoe in staat te stellen als ze het zelf niet kunnen betalen.

EMB-logo juist
logo Sailwise

EMB Nederland

EMB Nederland wil de kwaliteit van leven van mensen met EMB en hun netwerk verhogen. Dat doen we door ontmoeten, informeren en belangen te behartigen.

SailWise

Vanuit drie locaties in Nederland organiseert SailWise al bijna 50 jaar actieve watersportvakanties voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Alle accommodaties zijn volledig rolstoeltoegankelijk.

Uitdagingen aangaan, het beste uit jezelf halen en grenzen verleggen... Zeilen bij SailWise is veel meer dan een leuke tijd op het water. De activiteiten hebben een positieve invloed op de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en het accepteren en (opnieuw) leren kennen van het eigen lichaam.

Sterk in Gesprek is onderdeel van MB3 en All Inclusive at Work