Heb je de website gelezen en heb je nog vragen over de online training Sterk in Gesprek? Of gaat je voorkeur uit naar een fysieke training over bejegening neem dan contact met ons op via mail of telefoon:

VEELGESTELDE VRAGEN/FAQ:

Is de leeromgeving toegankelijk?

We vinden het uiteraard heel belangrijk dat de leeromgeving voor iedereen te gebruiken is. Zelf kan ik met behulp van voorleessoftware of voice-over op een Apple apparaat, prima door de leeromgeving navigeren. Dat houdt uiteraard niet in dat jij dit ook kan. Wil je meedoen met de training maar twijfel je over de toegankelijkheid? Neem even contact met ons op. Dan gaan we samen op onderzoek uit; naar wat mogelijk is en wat wij kunnen doen zodat jij zelfstandig kunt deelnemen.

Alle video’s in de leeromgeving zijn voorzien van ondertiteling.

Kan ik de voortgang van mijn medewerkers monitoren?

We adviseren om hiervoor een intervisie te organiseren om te zorgen  dat de deelnemers gestimuleerd blijven om de lessen te volgen en elkaar te helpen met de opdrachten.

Hoe zorg ik dat mijn team actief aan de slag blijft met de training?

We hebben een aantal aanvullende diensten ontwikkeld. Deze zorgen dat:

Collega’s de lessen blijven volgen

Collega’s dieper op het onderwerp ingaan

Er meer onderling contact tussen collega’s komt

En collega’s elkaar beter leren kennen.

We kunnen onder andere begeleiden bij het opzetten van intervisie, een quiz tijdens het teamoverleg, een maatjessysteem of verdiepende workshops.

Is het mogelijk om een deel van de lessen samen te voegen naar een korte training?

Over de opbouw van de training is uitgebreid nagedacht. De gekozen opbouw zorgt dat je steeds een stapje verder wordt meegenomen. Iedere les is duidelijk een vervolg op de les ervoor. Inhoudelijk wordt ook verwezen naar kennis of ervaringsverhalen uit eerdere lessen. Hierdoor is een andere volgorde of het volgen van slechts enkele lessen niet mogelijk.

Wil jij een aparte online training die exact aansluit bij jullie doel en doelgroep? Dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden voor een training op maat die jij vaker kunt inzetten.

Is het mogelijk om dagelijks een nieuwe les te ontvangen?

We hebben bewust gekozen voor het wekelijks verschijnen van lessen. Redenen hiervoor zijn onder andere:

Lagere belasting op de werkdruk van medewerkers

Voldoende tijd om te oefenen in de praktijk

Het onderwerp blijft zo langer ‘top of mind’.

We doen daarom bij voorkeur geen wijzingen in de lesfrequentie. Zijn er redenen waardoor een andere frequentie wenselijk is? Wij horen het graag. We staan er altijd voor open om een maatwerk training te ontwikkelen voor jouw organisatie. Neem contact op om jouw wensen voor te leggen.

Sterk in Gesprek is onderdeel van MB3 en All Inclusive at Work

 

Wij zijn partner van Toegankelijke Recreatie

Logo Toegankelijke recreatie